Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g60g14kcal0.7g2g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g142kcal13.2g5.4g6.8g2.8g
Valittu annoskoko156g71kcal6.6g2.7g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal3.3g1.4g1.7g0.7g
Arvot/100g100g45kcal4.2g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260732