Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%94g130kcal17.8g0g6.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g349kcal42.8g2.8g18.4g0.8g
Valittu annoskoko156g174kcal21.4g1.4g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g87kcal10.7g0.7g4.6g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.7g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684