Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g85g64kcal1.6g13.7g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g38g87kcal4.6g1g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.7g4.2kcal0g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g328kcal13g34.2g15.2g3g
Valittu annoskoko156g164kcal6.5g17.1g7.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal3.3g8.6g3.8g0.8g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219