Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g84g345kcal4g4g34.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g230kcal1.4g2.1g24.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.2kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1172kcal11.4g15.4g118.8g0.8g
Valittu annoskoko156g586kcal5.7g7.7g59.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g293kcal2.9g3.9g29.7g0.2g
Arvot/100g100g375kcal3.6g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328