Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja140g232kcal23.3g0g15.4g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g15g65kcal0.8g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g597kcal48.4g1.8g44g0g
Valittu annoskoko156g299kcal24.2g0.9g22g0g
Annoskoko puolitettuna78g149kcal12.1g0.5g11g0g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397