Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha41g68kcal7.7g0g4.1g0g
Kaali, valkokaali82g17kcal1g2.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 4.1g13kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g283kcal18.4g13.8g17g5.2g
Valittu annoskoko156g142kcal9.2g6.9g8.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g71kcal4.6g3.5g4.3g1.3g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423