Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 18g18kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g46kcal5.2g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g34g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt55g25kcal1.8g2.6g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima14g54kcal4g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g344kcal24.6g22.6g16.8g1.8g
Valittu annoskoko156g172kcal12.3g11.3g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal6.2g5.7g4.2g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.2g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522