Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi29g208kcal0.3g0.3g23.1g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal4g0.1g3.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g58g336kcal12.7g5.5g29.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1485kcal34g87g111.4g12g
Valittu annoskoko156g743kcal17g43.5g55.7g6g
Annoskoko puolitettuna78g371kcal8.5g21.8g27.9g3g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606