Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Herkkusieni 30g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g52kcal2.1g0.1g4.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g126kcal0.8g1.1g13.4g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta4.3g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g512kcal14g5.2g48.2g1.6g
Valittu annoskoko156g256kcal7g2.6g24.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal3.5g1.3g12.1g0.4g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.7g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651