Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 104g334kcal27.9g0g24.9g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g7.4g24kcal2.3g4.1g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g22g38kcal0.4g0.4g3.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Korppujauho 7.4g27kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g888kcal66.6g20.2g60.8g1g
Valittu annoskoko156g444kcal33.3g10.1g30.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g222kcal16.7g5.1g15.2g0.3g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658