Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 39g85kcal6.7g0g6.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g24g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli19g35kcal1.6g0.4g2.9g0g
Ketsuppi, Felix5.2g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g275kcal17.6g7g19.4g0.2g
Valittu annoskoko156g138kcal8.8g3.5g9.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal4.4g1.8g4.9g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.6g2.2g6.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674