Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g224kcal0.4g0.1g25.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Banaani, kuorittu 41g36kcal0.4g7.5g0.2g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.1g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g986kcal15.4g101.4g57g5g
Valittu annoskoko156g493kcal7.7g50.7g28.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g246kcal3.9g25.4g14.3g1.3g
Arvot/100g100g316kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700