Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g112g124kcal25.8g0g2.4g0g
Voi 20g148kcal0.2g0.1g16.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g9g36kcal3g0g2.6g0g
Korppujauho 10g37kcal1.1g7.6g0.1g0.5g
Persilja 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g693kcal60.4g15.4g43.4g1.6g
Valittu annoskoko156g346kcal30.2g7.7g21.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal15.1g3.9g10.9g0.4g
Arvot/100g100g222kcal19.3g4.9g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480