Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g23g4.5kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g149kcal7.2g12.8g6.6g2.8g
Valittu annoskoko156g75kcal3.6g6.4g3.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal1.8g3.2g1.7g0.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529