Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 37g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g25g30kcal5.2g0g1g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss8.3g4.4kcal0.5g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g154kcal13.2g18g2.2g3.6g
Valittu annoskoko156g77kcal6.6g9g1.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal3.3g4.5g0.6g0.9g
Arvot/100g100g49kcal4.2g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491