Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt40g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 32g25kcal5.6g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1g6.8kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g168kcal15.4g17.8g3.2g0.8g
Valittu annoskoko156g84kcal7.7g8.9g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal3.9g4.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519