Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Flora punainen, annos 10g3.1g17kcal0g0g1.8g0g
Soijarouhe, tumma, 30g31g99kcal15.3g9.2g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g51kcal0.3g0.5g5.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g61g12kcal0.8g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g382kcal34g27.4g15.2g5g
Valittu annoskoko156g191kcal17g13.7g7.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal8.5g6.9g3.8g1.3g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721