Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g1.4g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 61g49kcal1g10.2g0g1.8g
Lanttu 58g17kcal0.6g2.7g0.2g1g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g194kcal6.2g28.4g4.4g6.8g
Valittu annoskoko156g97kcal3.1g14.2g2.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal1.6g7.1g1.1g1.7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951