Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g35g27kcal5.7g0.5g0.2g0.1g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 71g75kcal2.8g13.7g0.6g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g289kcal18g35.2g7.4g4.6g
Valittu annoskoko156g145kcal9g17.6g3.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal4.5g8.8g1.9g1.2g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240