Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g51g121kcal4.4g23.7g0.9g6.1g
Ketsuppi 14g12kcal0.2g2.6g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)37g67kcal8.5g0g3g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g17g66kcal4g0.2g5.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g584kcal44.4g54g19.6g12.8g
Valittu annoskoko156g292kcal22.2g27g9.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna78g146kcal11.1g13.5g4.9g3.2g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.3g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424