Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g81g16kcal1.1g2.4g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7.6g25kcal3.8g2.3g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.1g17kcal1.2g0g1.3g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)10g40kcal3g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g316kcal20g14.2g20g2g
Valittu annoskoko156g158kcal10g7.1g10g1g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal5g3.6g5g0.5g
Arvot/100g100g101kcal6.4g4.5g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458