Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Pennepasta, Gallo41g136kcal5.1g27.3g0.6g2.4g
Herkkusieni 34g5.4kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 37g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton12g8.5kcal1.2g0.5g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g27g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g379kcal15.2g56.4g9.8g5.8g
Valittu annoskoko156g190kcal7.6g28.2g4.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal3.8g14.1g2.5g1.5g
Arvot/100g100g122kcal4.9g18.1g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605