Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g54g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl77g23kcal3.5g1.5g0.2g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g124kcal9.6g7.4g5.8g2.6g
Valittu annoskoko156g62kcal4.8g3.7g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal2.4g1.9g1.5g0.7g
Arvot/100g100g40kcal3.1g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207