Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g5.6g21kcal0.1g5.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g28g28kcal3.9g0.5g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g47kcal0.6g1.9g3.9g0g
Sieni tatti, hapero 56g15kcal1g1.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g240kcal11.4g19.2g12g2.4g
Valittu annoskoko156g120kcal5.7g9.6g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal2.9g4.8g3g0.6g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234