Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Naudanpaisti 46g51kcal10g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g217kcal22.4g17.2g6.4g1.4g
Valittu annoskoko156g109kcal11.2g8.6g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal5.6g4.3g1.6g0.4g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393