Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1g3.4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Ruislese 2.3g6.3kcal0.3g0.6g0.1g0.9g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g91g304kcal12.5g58.1g2.1g5.4g
Voi 4.3g32kcal0.1g0g3.5g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g722kcal26.6g126g11.6g12.6g
Valittu annoskoko156g361kcal13.3g63g5.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna78g181kcal6.7g31.5g2.9g3.2g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991