Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Kuohukerma30g100kcal0.6g0.9g10.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.4g17kcal0.1g0.1g1.9g0g
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 44g84kcal12g0g4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g556kcal38g4.8g42.6g1g
Valittu annoskoko156g278kcal19g2.4g21.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g139kcal9.5g1.2g10.7g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005