Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g41g110kcal6.5g0g9.4g0g
Lohifilee 105g205kcal19.7g0g14.2g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.2g1.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g642kcal52.8g1g47.6g1g
Valittu annoskoko156g321kcal26.4g0.5g23.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g160kcal13.2g0.3g11.9g0.3g
Arvot/100g100g205kcal16.9g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391