Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g27g27kcal4.7g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Munakoiso 27g6.1kcal0.1g0.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 16g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Basilika, tuore1.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 5.5g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Ruohosipuli, tuore4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 11g2.9kcal0g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g158kcal11.6g8g7.8g5g
Valittu annoskoko156g79kcal5.8g4g3.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal2.9g2g2g1.3g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.6g2.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269411