Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile89g119kcal17g0.6g5.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g47g131kcal8.4g0.2g10.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g613kcal58.4g1.6g41.2g0g
Valittu annoskoko156g306kcal29.2g0.8g20.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g153kcal14.6g0.4g10.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731