Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl31g139kcal2.2g19.8g5.9g1g
Voi 12g90kcal0.1g0g10g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g46g158kcal0.9g1.3g16.7g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g31g83kcal2.5g3.7g6.2g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kinuskikastike 15g65kcal0.1g8.8g3.3g0g
Daim 56g4.3g24kcal0.2g2.6g1.4g0g
Liivatelehti, gelatiini1.3g4.6kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1245kcal14.2g101.6g87g2g
Valittu annoskoko156g623kcal7.1g50.8g43.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g311kcal3.6g25.4g21.8g0.5g
Arvot/100g100g399kcal4.5g32.5g27.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939