Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl22g28kcal2.8g0.1g1.8g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g3.9g15kcal0g3.6g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g59g20kcal0.1g4.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g563kcal12.8g91.8g14.8g4g
Valittu annoskoko156g282kcal6.4g45.9g7.4g2g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal3.2g23g3.7g1g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068