Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria62g124kcal5.4g6.2g8.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix14g6.9kcal0.2g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.9g63kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g412kcal12g20.4g31.2g0.4g
Valittu annoskoko156g206kcal6g10.2g15.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g103kcal3g5.1g7.8g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.8g6.5g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823