Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g26g117kcal2g17.7g4.2g0.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)13g82kcal0g0g9.1g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g52g120kcal0.2g6.2g10.4g0.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g26g29kcal0.1g3.9g1.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)39g200kcal1.8g22.3g13.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1094kcal8.2g100.2g76.6g7.8g
Valittu annoskoko156g547kcal4.1g50.1g38.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g274kcal2.1g25.1g19.2g2g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496