Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g59g14kcal0.8g2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.5g3.4kcal0g0.4g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g100kcal0.6g0.9g10.3g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g334kcal18.8g8.6g24.4g0.6g
Valittu annoskoko156g167kcal9.4g4.3g12.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal4.7g2.2g6.1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6g2.8g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528