Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha69g114kcal13.1g0g6.9g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)34g22kcal1.1g1.7g1.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g8.9g29kcal0.8g4.7g0.5g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g403kcal35.4g16.4g21g3g
Valittu annoskoko156g202kcal17.7g8.2g10.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal8.9g4.1g5.3g0.8g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675