Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)123g79kcal3.9g5.9g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Oivariini, 60 (100g)4.6g25kcal0g0g2.8g0g
Pinaatti 23g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g249kcal9.6g19g14.6g1g
Valittu annoskoko156g124kcal4.8g9.5g7.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal2.4g4.8g3.7g0.3g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727