Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.6g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g38kcal1g6.6g1g1.2g
Valittu annoskoko156g19kcal0.5g3.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g10kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2.1g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720