Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 43g24kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g39kcal0.9g3g2.4g1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g8.5g31kcal2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g443kcal23.2g19.2g31g3.4g
Valittu annoskoko156g222kcal11.6g9.6g15.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal5.8g4.8g7.8g0.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675