Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 85g24kcal1g3.5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika punainen 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow24g21kcal1.1g3.6g0.1g1.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)22g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g126kcal5.6g20.8g1g7g
Valittu annoskoko156g63kcal2.8g10.4g0.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal1.4g5.2g0.3g1.8g
Arvot/100g100g41kcal1.8g6.7g0.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910