Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g31g99kcal3.7g0.1g9.3g0g
Herkkusieni säilyke 42g7.1kcal0.9g0.1g0.1g1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Punaviini 9g6.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g64g209kcal8.3g41.1g1.2g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g651kcal26g83.6g21.6g11.2g
Valittu annoskoko156g325kcal13g41.8g10.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal6.5g20.9g5.4g2.8g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981