Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 46g102kcal8g0g7.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 80g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss4.6g15kcal1g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g76kcal0.5g0.7g8g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g2.3g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g433kcal21.6g5.4g36g1.2g
Valittu annoskoko156g216kcal10.8g2.7g18g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal5.4g1.4g9g0.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134