KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lanttu 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kukkakaali 22g5.3kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g13kcal0.2g0.6g1g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g26g28kcal4.6g0.4g0.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g11g28kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g210kcal16.4g14.4g9g4g
Valittu annoskoko156g105kcal8.2g7.2g4.5g2g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal4.1g3.6g2.3g1g
Arvot/100g100g67kcal5.2g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146