Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)25g87kcal3.3g16.2g0.7g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.4g0g4.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow49g40kcal2.1g6.4g0.4g1.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Rypsiöljy 1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g517kcal31.4g47.2g22g6g
Valittu annoskoko156g258kcal15.7g23.6g11g3g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal7.9g11.8g5.5g1.5g
Arvot/100g100g165kcal10g15.1g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390