Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni 12g2kcal0.3g0g0g0.2g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Katkarapu 17g11kcal2.4g0g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 8.2g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty49g69kcal2.5g13.8g0.3g1.7g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g256kcal14.8g34.8g5.6g6.2g
Valittu annoskoko156g128kcal7.4g17.4g2.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal3.7g8.7g1.4g1.6g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.1g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753