Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g46kcal5.3g0g2.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g14g4.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g167kcal12.4g10.4g8.2g1g
Valittu annoskoko156g83kcal6.2g5.2g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal3.1g2.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g53kcal4g3.3g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177