Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu60g131kcal5.1g3.9g10.7g0.8g
Ketsuppi, Felix4.5g4kcal0g0.9g0g0g
Sinappi 4.5g5.9kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka20g12kcal0.1g2.9g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio37g24kcal0.6g1.6g1.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)30g78kcal7.8g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g510kcal27.6g20.6g36g2.2g
Valittu annoskoko156g255kcal13.8g10.3g18g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal6.9g5.2g9g0.6g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493