Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g13g56kcal2.8g0.1g4.9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g8.4g24kcal1.5g0g1.9g0g
Bataatti, kuorittu 29g24kcal0.5g4.9g0g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g17g19kcal3.9g0g0.3g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)2.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g17g13kcal0.3g1.7g0.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g293kcal18.8g17.2g15.4g4g
Valittu annoskoko156g146kcal9.4g8.6g7.7g2g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal4.7g4.3g3.9g1g
Arvot/100g100g94kcal6g5.5g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740