Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g38g145kcal2.1g12.2g9.5g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g53kcal7.2g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g19g32kcal1.5g1g2.5g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.3g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Tomaatti 7.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g14g39kcal4.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g644kcal34.4g29.2g42.2g3g
Valittu annoskoko156g322kcal17.2g14.6g21.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g161kcal8.6g7.3g10.6g0.8g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671