Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 83g183kcal14.5g0g14g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g1.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g41kcal2.5g0.2g3.4g0g
Pinaatti 34g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g507kcal39.6g1.6g38.2g4g
Valittu annoskoko156g254kcal19.8g0.8g19.1g2g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal9.9g0.4g9.6g1g
Arvot/100g100g162kcal12.7g0.5g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894